Menü Bezárás

Rólunk

A Szolnok Térségi Család- és KarrierPONT

Küldetése: Az alapító, fenntartó konzorciumi partnerek projektmegvalósítóként és munkáltatóként is elkötelezettek a családbarát, rugalmas munkahelyi megoldások alkalmazása és népszerűsítése terén. Jelen projekt ebbéli céljaik, szándékaik megvalósulását segíti elő.

Értékrendje: A munka és a magánélet egyensúlyának, összhangjának megteremtése elengedhetetlen feltétele az egyének, a családok és ezzel a társadalom EGÉSZ-ségének megőrzése érdekében. Ezen érzékeny egyensúlyi helyzet kialakításának, megőrzésének segítése csak szektorok közötti összefogással lehetséges, amely összefogás, együttműködés jelen projekt keretében megvalósul Szolnok térségében.

Célja: A munka és a magánélet közötti összhang megteremtésének, megőrzésének segítése, a munkáltatók érzékenyítése a családbarát munkahelyi megoldások iránt, a munka és a magánélet összehangolását megkönnyítő szolgáltatások népszerűsítése, a gyermeket nevelő családok és szülők társadalmi presztízsének, anyagi, erkölcsi és társadalmi megbecsülésének erősítése, a gyermeket nevelő szülők önbecsülésének javítása, a térségi nyilvánosság érzékenyítése, szemléletformálás a fenti témakörökben.