Menü Bezárás

Önkénteseink a CSAKPONT munkáját közvetlenül segítik, Szívességi szolgáltatóink ügyfeleinknek nyújtanak ingyenes szolgáltatásokat. Itt a legaktívabb önkénteseinket és szívességi szolgáltatóinkat mutatjuk be Nektek. Téged is várunk sorainkba!

Abonyiné Varga Gabi

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT  szívességi szolgáltatója.  

Üdvözlöm! Hogy van ma?

Mit csinál mostanában? És mondja csak, elégedett?

Mentorként egyéni és csoportos foglalkozásokat vezetek azzal a céllal, hogy az, aki szíve szerint hangolna az életén, jól bevált eszközöket, hatékony módszereket ismerjen meg. Előnyre tegyen szert, hogy sikerre vezethesse önmagát.

Csatlakozásom idején inkubátor élménnyel bírt számomra a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT. Teret adott, előre mozdított.

Most Öné a lehetőség …

Albel András

vagyok, Szolnok Térségi Család és KarrierPONT  szívességi szolgáltatója.  Villamosmérnök vagyok, egy szolnoki informatikai cég ügyvezetője, ahol számítógépes és mobilos játékokat és alkalmazásokat tervezünk és fejlesztünk. Ezen felül modern társasjátékok tanításával, vezetésével és gyűjtésével foglalkozom.

A játékélményt, és annak megismertetését a mai világban nagyon fontosnak tartom, mert bár gyermekeinknél természetesnek vesszük az erre való igényt, problémákba ütközünk, hogy hogyan is tanítsuk ezt nekik. Néha elfelejtjük, hogy a játék felnőttek számára is kifejezetten hasznos és építő tevékenység. Segít kilépni a megszokott keretekből, közösségeket épít, hídként összekapcsol generációkat. Önismeretre és saját dolgaink átértékelésére is lehetőséget ad.

A CSAKPONT részére szívességi szolgáltatóként társasjáték, mint családi minőségi idő témában nyújtok tanácsadást, oktatást.

Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert megöregszünk; azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.” – George Bernard Shaw

Darányi”Hangadó”László,

a múlt évezred szülötte vagyok!

Hangterapeuta, a gyógyító hangok tanácsadója!

A  Szolnok Térségi Család és KarrierPONT  szívességi szolgáltatója.  

Eddigi munkásságom során sok helyen, Kanadától, Európa számos országain keresztül, Irakon át Afganisztánig megfordultam már ezen a világon.

Gyerekkoromban elkezdtem a magyar néptánccal foglalkozni, ami olyan jól sikerült, hogy jól magába is szippantott pár évtizedre. Ennek köszönhetem életem párját és gyermekeimet is!

“Kalandozásaim” során igyekeztem mindenhol felcsipegetni a más kultúrák gazdagságából fakadó lehetőségeket, s értékeket. Ugyanolyan mélyen meg tud érinteni a Lakota Sioux törzs zenéje, tánca, mint ahogy a moldvai dobok vagy a tibeti gongok hangja!

Vallom, hogy gyógyír lehet ez mindenkinek ebben a rohanó világban.

Fekete Anikó

vagyok,  a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT  szívességi szolgáltatója. Vállalkozás indításával és fejlesztéssel foglalkozok.

7 évig egy multinacionális cég leányvállalatának ügyvezető igazgatója voltam.

Vállalkozásfejlesztés mesterszakon végeztem, 3 gyermek édesanyja vagyok,

Szívügyem a vállalkozó nők, anyák útjának segítése. Fontos számomra, hogy jól működő vállalkozások, sikeres vállalkozó nők váljanak ügyfeleimből, ezért elengedhetetlen, hogy a vállalkozóvá válás nagyon átgondolt és jól felépített folyamat legyen.

Kissné Szekeres Ibolya

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT szívességi szolgáltatója. Szívesen találkozom az ügyfelekkel és segítem őket továbblépésükben. MA filozófia szakos, angol-magyar szakos középiskolai tanárként, humanisztikus pszichológusként dolgozom. Minden korosztállyal és a szakterületem: önbizalomhiány, társkapcsolati problémák, gyászfeldolgozás tanulási nehézségek.

Jelenleg óraadó pszichológus vagyok a Gyermekvárosban, a Hetényi Géza Kórház Onkológiai Osztályán pedig félállású pszichológusként dolgozom..

Hiszek abban, hogy az individuum potenciálisan képes jobbá válni. Vallom: : Gnothi seauton – Ismerd meg önmagad, több, mint 2000 ezer éves intelme még napjainkban is megfontolandó.

Magánpraxisom.: https://metamorfozis-szolnok.hu

Pakainé Pusztai Nóra

vagyok a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT szívességi szolgáltatója. Marketing szálon kapcsolódtam , facebook oldalak létrehozásában és frissítésében tudok segíteni a jelentkezőknek.

A Szegedi Tudományegyetemen végeztem kommunikátorként, majd az akkori Szolnoki Főiskolán marketingesként. Három kisgyermekes anyaként a munka világának kapujában kerestem fel a CSAKPONTSZOLNOK-ot ősszel, akkor még ügyfélként. A célok kitűzésében rengeteg segítséget kaptam, majd márciusban az Új Néplapnál helyezkedtem el. Jelenleg újságírással foglalkozom, ahol a program elveit is igyekszem a figyelem középpontjába helyezni.

Patkósné Toldi Gabriella

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT a  szívességi szolgáltatója, de önkénteskedem is itt. Kézműves tevékenységekben, adminisztrációban lehet rám számítani, míg szívességi szolgáltatóként, gyermekfelügyelet igénybevételénél találkozhatnak velem a CSAKPONT rendezvényein résztvevők.

Könnyűipari mérnök és mérnök-tanár végzettségem van. Dolgoztam az iparban és tanítottam is, valamint munkatapasztalatom van kézműves foglalkozások vezetésében és gyermekfelügyeletben. Jelenleg a Csillagpor Alapítvány munkatársa vagyok. A magánéletemet egy felnőtt lány büszke anyukájaként, feleségként és szerencsére édesanyám révén, olykor gyermekként is élem.

Varga Zsuzsa

vagyok a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT szívességi szolgáltatója és önkéntesként is segítem   a munkát.  Kiadványaik szórólapjaik megtervezésében, egyedi ajándékaik elkészítésében számíthatnak rám, de szívesen veszek részt programjaikon, vigyázok gyerekekre és adok tanácsokat a nyomtatás és a szerkesztés területén.

Közel húsz éve dolgozom a papíralapú kiadványok, a dekoráció és a nyomdaipar területén.

Harmincegy éve vagyok  férjezett, két felnőtt gyermek édesanyja. Nőként a család és a karrier, talán ebben a sorrendben, de minden életszakaszban fontos.

Számomra most érkezett el az idő, hogy megvalósítsam önmagam úgy, hogy közben teret és időt adok a gyerekeimnek. Hiszem, hogy a család akkor is fontos ha már önálló életet élnek.

Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.

/Dan Brown/

Vatai-Górász Éva

vagyok. A Szolnok Térségi Család és KarrierPONT munkájában önkéntesként veszek részt, kreatív, kézműves tevékenységekben. Jelenleg a Csillagpor Alapítvány munkatársaként adminisztratív feladatokat is ellátok. Három gyermekem van, szeretek rajzolni és kertészkedni.