Menü Bezárás
CSAK pont csoportkép

balról jobbra: Gerencsérné Fazekas Márta (Családbarát Ország Nkft Észak-alföldi Régiós irodavezető, Debrecen), Kissné Ádám Ágnes, Repka Heni, Bakos-Szabó Renáta, Veresné Péter Judit, Gulyás Andrea, Kiss Olga, Sebestyén Andrea, Gruber Éva, Tőzsér Veronika (Családbarát Ország Nkft Észak-alföldi Régiós szakmai szakértő, Debrecen)

Bakos-Szabó Renáta

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT HR tanácsadója.

Fejlesztési és  álláskeresési tanácsadóként és fejvadászként érzékenyítem a helyi munkaerőpiac szereplőit, segítem a női és az atipikus foglalkoztatás szempontjainak elfogadását. Egyénre szabott fejlesztési javaslatot készítek számukra.

Hiszem, hogy minden ember jó valamiben, vagy akár több dologban is, ezért munkámmal  segítek abban, hogy  felismerjék erősségeiket, kiemelkedő képességeiket, megtalálják azt, amiben jók és képesek legyenek megvalósítani a céljaikat.

Részt veszek olyan szemléletformáló HR folyamatokban, amelyek segítik a cégek szemléletváltását, hogy minél több cégnél, minél hamarabb elindulhassanak olyan people management folyamatok, melynek központi eleme az ember. 

Gruber Éva

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT óvónénije. Koordinálom a programok előkészítését, részt veszek az adminisztrációban, fő tevékenységként pedig én fogadom a játszószobába betérő gyerekeket.

A magánéletben is igyekszem összehangolni a munkát és a magánéletet:  keresztszemes hímzéssel díszített ajándék- és használati tárgyakat készítek, valamint a VasalÉva szolgáltatás megálmodója és ” üzemeltetője” vagyok

Gulyás Andrea

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT munkatársa. Humánszolgáltatási referensként a projekt dokumentációját végzem fő feladatként. Mindemellett folyamatosan fejlesztem és működtetem a dokumentációs rendszert. Munkám része adatgyűjtés, adatkezelés valamint adatszolgáltatás a Családbarát Ország kiemelt projekt felé. Az adatvédelem szempontjait szigorúan betartva kezelem papíralapon is az adatbázist.

Kiss Olga

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT mentálhigiénés tanácsadója. Emellett szakmai asszisztensként segítem a projekt megvalósulását, a hálózatépítést, a jógyakorlatok gyűjtését.

A magánéletemben dúlaként (14 éve kísérek szüléseket), szülésfelkészítőként, életvezetés- és önismereti tanácsadóként dolgozom. Rendszeresen tartok egyéni és csoportos konzultációkat, segítő beszélgetéseket, előadásokat, önismereti műhelyeket, tanfolyamokat, Szolnokon és más városokban egyaránt.

Több éve orvosokkal, szülésznőkkel és védőnőkkel együttműködve preventív jelleggel dolgozom a családbarát és háborítatlan szülés eléréséért, valamint munkám fontos része a női hormonegyensúly és intim egészség megőrzése, természetes módszerekkel.

Az Egészségvédelem, reformpedagógia- és egészségmegőrzés kampány keretén belül iskolai tantervbe illesztett oktatási programmal együttműködve, általános- és középiskolákban rendhagyó osztályfőnöki órák keretében, alternatív szexuális felvilágosító és drogprevenció-, zaklatás-, internetveszélyek és emberkereskedelem elleni órákat tartok, ahol a diákok és a pedagógusok tabuk nélkül ismerkedhetnek meg testük működésével, és a társadalmunkban jelen lévő problémákkal, s azok kezelésével.

Fontosnak tartom a családon belüli erőszak prevencióját, családok segítését.
10 éve foglalkozom bántalmazott nőkkel és gyerekekkel, és abúzust elszenvedett nők várandósságának, szülésének kísérésével.
Rendszeres előadója vagyok az „Egymilliárd nő ébredése – Nők az erőszak ellen” kampánynak, ahol az erőszak típusairól és a megelőzéséről beszélek.

Kissné Ádám Ágnes

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT projektmenedzsere.

Kétgyermekes anyaként látom el egyéb projektek mellett e projektben is a feladataimat hidat képezve a szakmai megvalósítás és a támogatói elvárások között. Fő feladatom a projekt megvalósulásának koordinálása, a projekttel kapcsolatban felmerült operatív munkafolyamatok elvégzése a felhívásnak való megfelelés biztosítása.  A projekt megvalósításához szükséges erőforrásokkal, a rendelkezésre álló pénzügyi- és időkerettel történő gazdálkodás

Repka Heni

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT munkatársa.

A CsakPont megalakulása óta háttéremberként segítem a kollégáim munkáját, mint projektasszisztens.

Eredetileg ruhaipari technikumot végezetem, mára a ruhakészítés a hobbimmá vált.

„A stílus az egyetlen módja annak, hogy elmondd ki vagy anélkül, hogy beszélnél.” – Rachael Zoe

Sebestyén Andrea

vagyok, a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT márkaépítési tanácsadója és sajtómegjelenéseinek szervezője, a szakmai tartalom, a szemléletformálás kommunikációjának segítője, népszerűsítője.

A személyre szabott tanácsadás során  feltérképezzük az erősségeket, a fejlesztendő területeket, valamint  a kommunikációs szintet.

A folyamat során kialakítjuk én-márkát és a vállalkozói márkát, fejlődik a kommunikáció és a vállalkozói attitűd. Segítünk a belső motor mellé a külső burkolatot is felépíteni.

Az erős és minőségi márkajegyet pedig ismertté kell tenni, ebben is számíthatnak ügyfeleink a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT-ra.

 

Veresné Péter Judit

45 éves szociológus-szociálpolitikus vagyok, jelenleg a Szolnok Térségi Család és KarrierPONT és az azt működtető projekt szakmai vezetője.

Szolnokon élek férjemmel és két lányommal. 30 éve vagyok civil, 22 éve munkavállaló, 15 éve vezető, 12 éve anya – ezek jelenleg is legfontosabb szerepei az életemnek. Dolgoztam a gyermekvédelemben családgondozóként, tudományos és vidékfejlesztési területen kutató szociológusként, civil szervezetekben közösségfejlesztőként, államigazgatásban projektvezetőként. Lányaim megszületése után megtapasztaltam a munkaerőpiacra való visszatérés nehézségeit, így személyesen is motivált vagyok a projekt céljainak elérésében. Személyes céljaim és a projekttel szemben támasztott szakmai követelmények teljes mértékben egybeesnek: egy a projekt után is fennmaradó, elkötelezett és együttműködő szakmai hálózat kialakítása, amelynek tagjai egyfelől segítik egymást a saját önmegvalósításuk folyamatában, másfelől támogatják egymást a szeretteikért, a hozzájuk tartozókért való felelősségvállalásban, harmadrészt a szűkebb és tágabb közösségeik javát is keresik és szolgálják.