Menü Bezárás

Médiamegjelenéseink

2020

2020.06.09 – Szolnok TV

A Szolnok TV életmódmagazinjában Veresné Péter Judit, a Szolnok térségi Család és karrierpont szakmai vezetője és Bakos-Szabó Renáta, mentálhigiénés szaktanácsadó a home office-ról, a családok karantén alatti összezártságáról, a tapasztalatokról és megoldásokról beszéltek.

Facebook videó

2020.05.30 – Interjú Leskó Annával az aktív rádióban.

Kerülj egyensúlyba , harmóniába. Ingyenes online interaktív előadás sorozat.

Nem került rögzítésre.

2020.04.01 – Új Néplap

A megyében több kezdeményezés is elindult az otthon levő gyermekek részére. Ebből a Szolnok Térségi Család és Karrierpont is kiveszi részét.

2020.04.01

A Szolnok Térségi Család és KarrierPONT és a Brandatti Vezetőképző Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft közös programja, a Piactér a női vállalkozókért című rendezvénysorozata, Sikeres Nők – Inspirációk vállalkozóknak – Nőként is lehetsz sikeres! címmel, melyből kisfilmünk ad egy kis ízelítőt

A filmben Szily Nóra irányításával sikeres nők mesélnek az életükről, a nehézségekről, azok leküzdéséről és a karrierépítésről.

Témák:
Ösztönös indulás
Vállalkozó és anya

A filmsorozatban Szily Nóra irányításával sikeres nők mesélnek az életükről, a nehézségekről, azok leküzdéséről és a karrierépítésről.

Témák:
Útkeresés – vállalkozás
Tudatosság, tanulságok, alázat
Idő magamra

A filmsorozatban Szily Nóra irányításával sikeres nők mesélnek az életükről, a nehézségekről, azok leküzdéséről és a karrierépítésről.

Téma:

Elvárások. Alkalmazott – Vállalkozó

2020.03.19 – Home office, karantén-maradj otthon!

Home office és otthontanulás. Minden családnak új életforma kezdődött a veszélyhelyzet bevezetésével. Miközben nem győzzük hangsúlyozni, aki nem dolgozik, maradjon otthon!
A Szolnoki CSAKPONT szakmai partnerei az otthonmaradás lelki vonatkozásaira hívják fel a figyelmet, amely felvillan a Szolnok TV összeállításában is.

2020.03.07 – Miért érti félre egymást férfi és nő?

Többek között ez is téma volt a Szolnok Térségi Család és KarrierPont és a Brandatti Vezetőképző Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft. közös szervezésében megrendezésre kerülő Femme Flow női konferencián

2020.03.01 Stressz és áramlás.

Stressz és áramlás. Összefügg ez a két fogalom?
A Szolnok Térségi Család és KarrierPONT és a Brandatti Vezetőképző Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft közös programján, a Femme Flow női konferencián erre kaphattak választ a résztvevők.

2020.02.24 

Hogy jön össze a Pszichostyling, a CSAKPONT (Szolnok Térségi Család és KarrierPONT) és a Brandatti (Vezetőképző Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft.)? A Femme Flow kapcsán. A konferencia célja a női közösségépítés, és az egyéni flow-élmény – épp ezért tartalmas beszélgetésekre és izgalmas workshopokra került sor, fejlődésre és kapcsolatépítésre kaptak lehetőséget a résztvevők.

2020.02.17 – FEMME FLOW WORLD CAFE

Egy éves születésnapunk különleges nap volt a Söráriumban, szakmai partnerünkkel, a Brandatti Vezetőképző Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft-vel közös szervezésben, ahol a résztvevők erőforrásait mozgósítottuk, fókuszba helyezve a női csoportok erejét.

2019

2019.10.11 – FemmeFlow Konferencia beharangozó, programokkal – Szolnoki Napló

A Brandatti és a Szolnok Térségi Család és Karrier Pont rendezésében megvalósuló rendezvény célja a női közösségépítés, és az egyéni flow-élmény – épp ezért tartalmas beszélgetésekre és izgalmas workshopokra kerül sor, fejlődésre és kapcsolatépítésre kapnak lehetőséget a résztvevők.

2019.11.04 – FemmeFlow Konferencia – Szoljon.hu

Miért érti félre egymást férfi és nő?
Mindenki harmonikus kapcsolatra vágyik a párjával. Ez azonban nem olyan egyszerű, hiszen a férfi és a nő alapvetően különbözőek, így gyakran félre értik egymást. Ennek okairól beszélt dr. Agócs Gabriella pszichiáter a Szolnok Térségi Család és Karrier Pont egy éves évfordulójára szervezett konferencián.

2019.10.25 – 1 éves a CSAKPONTSZOLNOK – Sajtóközlemény

2019.09.30 – CSAKPONT Szolnok részvétel az Esély Napon – Szolnok TV – Híradó

A 7. Esély napon a CSAKPONT Szolnok is megjelent, információkkal, színpadi bemutatkozással. A híradó képes hírben számolt be az eseményről. (14. percnél)

2019.09.06 – Egy éve működik a CSAKPONT Szolnok – Szoljon.hu

Az egy éves Szolnok Térségi Család és Karrierpont működéséről írt a megyei napilap, valamint a szoljon.hu internetes portál is.

2019.09.02.  – CSAKPONT Szolnok a Civil Kavalkádon, Szolnok napján – Szolnok TV

A Szolnok Napjához kapcsolódó Civil Kavalkád és Szolgáltató Város standjai megtöltötték a Szapáry utat. Itt a  nők munkába való visszatéréséhez is hasznos tanácsokat kaphattak az érdeklődők a  Család és Karrierpont standjánál, ahol családi játékokkal is várták a diákokat.

  1. 08. 08. CSAKPONT Szolnok előadás a baba-mama klubbon – Szolnok TV-Híradó

Baba-mama klubot szerveztek  a pletykafaluban ahol a CSAKPONTSZOLNOK szívességi szolgáltatója beszélt a szülőknek  a mesék  szerepéről.

2019.05.03 – A dolgozó nő kihívásai – Szoljon.hu

Egyszerre apa vagy anya, háztartásvezető, de dolgozó ember is az a szülő, aki minden szépségével és kihívásával együtt, egyedül neveli a gyermekét-írta a szoljon.hu. A cikkben Kiss Olgát, a Szolnok Térségi Család és Karrier Pont mentálhigiénés tanácsadóját is idézték.

2019.05.01 – Beszélgetés a Szívesség Klubról – AKTÍV RÁDIÓ

Interjú Fekete Anikóval a CSAKPONT szívességi szolgáltatójával, melyben a Verseghy Könyvtárban működő Szívességi Klubról beszélt.

2019.04.23 – Szolnok TV Bölcsődék napja

Április 21. a Bölcsődék Napja, ezt ünnepelték a hosszú hétvégét követően Szolnokon. Első ízben szerveztek különleges szakmai napot a 7 intézményben dolgozó csaknem 200 kisgyermeknevelőnek, dajkának, adminisztrációs munkatársnak, konyhás néninek és kertgondozónak. A Család és Karrierpont szakemberei a párkapcsolatról és a tudatos jelenlétről tartottak előadást, de kipróbálhatták magukat mandalafestésben, anyák napi díszkészítésben és ügyességi játékokban is.

2019.04.17 – Sajtótájékoztató az egy éves működésről – kormánhivatali honlap

A kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervhez. A sajtótájékoztatón a kormánymegbízott az egy éve indult Család és KarrierPONT megyei programjával kapcsolatban úgy fogalmazott, a kisgyermekes anyukáknak, GYES-en, GYED-en lévőknek jó lehetőség, ahol hasznos, gyakorlati tudást kaphatnak. Ismertette, eddig négy előadás ment le a megyeszékhelyen, májustól pedig valamennyi járásban elérhetőek lesznek az ingyenes, mindenki által látogatható képzések.


2019.04.17 – Szolnok TV


2019.04. 18. – Szolnok TV

A kormánymegbízott sajtótájékoztatójáról a SZOLNOK TV és az AKTÍV RÁDIÓ is beszámolt: Sikerrel működik immár csaknem egy éve Szolnokon a Család és Karrierpont. A kisgyermekes- GYES- en, GYED- en lévő anyukákat megszólító ingyenes előadás sorozat hamarosan minden járási hivatalban elérhető lesz.

2019.02.16  – Agóra Házasság Hete – Szolnok TV

A Szolnok Televízió házasság heti különkiadásában a Család és Karrierpont munkatársa beszélt a házasságról.

2019.02.15 –  Naprakész házasság hete – Szolnok TV

A Naprakész című műsorban pedig a Család és Karrierpont Szolnok mentálhigiénés szakemberét kérdezték a hosszú és boldog házasság titkáról.

2018

2018.12.13 – Családügyi Konferencia a Megyeházán – kormányhivatali honlap

Megjelenésünk a családügyi konferencián.

2018.12.06 –  Munkatársunk kézműves munkái az adventi kiállításon – Szolnok TV

A kormányhivatalban rendezett adventi kiállításon a Család és KarrierPONT óvodapedagógusa is elismerést kapott.

2018.11.27.  – Beszámoló céljainkról – Szolnok TV

A Szolnok Televízió egészség és életmód magazinjában a Család és KarrierPONT szakmai vezetője beszélt a család és a karrier összeegyeztetésről, a megvalósuló programokról és a szolnoki Család és KarrierPONT céljairól.

2018.11.04. – Interjú a működésről – Rádió Orient

Interjú a Szolnok Térségi CSAKPONT szakmai vezetőjével a működéséről, célokról, feladatokról.

2018.10.16 – Beszélgetés a szervezetről – Rádió Orient

Téma: Szolnok térségi Család és KarrierPONT
Vendég: Nagy Erika főosztályvezető-helyettes, Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály és Veresné Péter Judit vezető, CSAKPONT

2018.09.10 – Beszámoló az indulásról – Aktív Rádió Térségi hírek

”Már egy hete működik a Szolnok Térségi Család és Karrier Pont.” Az eddigi munkáról Veresné Péter Judit nyilatkozott a rádiónak.

A Szolnoki Család és KarrierPONT 2018. 09.03-án nyitott. Az ünnepélyes megnyitóról több orgánum is beszámolt.

2018.09.06 – Új Néplap

2018.09.04 – Új Néplap

2018.09.03 – Kormányhivatal honlapja

2018.09.03 – Szoljon.hu

2018.09.03 – Szolnok TV

A családbarát munkahelyekről szóló cikkben a Szolnoki Család és KarrierPONT szakmai vezetője beszélt a jógyakorlatok gyűjtéséről

2018.06.09 – Szoljon.hu

2018.06.08 – Új Néplap